Answer

  • שאלה
    ע | 20/04/2010 13:54

    שלום רציתי לדעת האם יש הבדל בין סוגי ההתמחות של סטודנט שרוצה ללמוד בחו"ל, אם יש תחום יותר רלוונטי או מבוקש ללימודי משפטים בחו"ל (פלילי או אזרחי וכדומה). הכוונה היא שאם אני רוצה ללמוד לתואר שני בחו"ל, האם כדאי לי לשקול לפי זה את התחום התמחות שלי?

    • Answer
      Lawyer | 20/04/2010 18:07

      I am not sure that I understood your question If you are asking whether there is a difference between areas of law - so sure there is and the LL.M. courses that you will take will be mainly in your area of interest Generally, there are always areas which are "hotter" than others but this might change from year to year and I wouldn't pick my LLM. area according to the current trend. However, it is harder for non native speaker to work as litigators so most Israelis avoid litigation Good luck