Answer

  • רוצה לעבוד במשרדי עורכי דין בארה"ב
    אלי | 12/03/2010 23:38

    שלום, האם אני נדרש לעבור את מבחני ההסמכה בלשכת עורכי הדין בניו יורק כתנאי להתקבל לאחד ממשרדי עורכי הדין בניו יורק? אני עו"ד ורו"ח בישראל עם ניסיון עסקי ומקצועי של 7 שנים כעו"ד/רו"ח. אני מעוניין להתמקצע ולרכוש נסיון מקצועי במשרדי עורכי דין בתחום המיסוי בארה"ב. תודה רבה!!

    • Answer
      Lawyer | 15/03/2010 17:44

      Hi Eli In order to work at a law firm in NY you need to take and pass the NY bar exam. In tax practice you can also work as a lawyer for one of the big 4 and then you don't have to pass the bar exam good luck