אין אפשרות במשפטים

  • לימודי משפטים באנגלית בארץ
    יוגב | 07/03/2010 13:00

    אשתי אנגליה ואינה דוברת עברית. היא הייתה סטונדנטית שנה שנייה למשפטים ב SHEFFEILD UNI. הגענו לארץ (באר-שבע) לפני שבועיים ואני רוצה לדעת האם ישנם תארים שמלומדים בשפה האנגלית במשפטים או בנושא יחסית קרוב בכבוד רב, יוגב תבור 052-4298888

    • אין אפשרות במשפטים
      שם טוב | 10/03/2010 01:52

      יש קורסים בשפה האנגלית, ויש חומר קריאה באנגלית. אבל רוב התואר הוא בעברית והמבחנים והעבודות בעברית...