Answer

  • עלותו של תואר שני בUK או US ?
    סטודנט למשפטים IDC | 15/02/2010 23:16

    שלום וברכה, רציתי לשאול כמה עולה תואר שני במשפטים באונבירסטאות באנגליה או ארה"ב, האם זה משתנה לפי גודלו וחשיבותו של המוסד או שכולם אותו מחיר ? מודה לכם על הייעוץ.

    • Answer
      Lawyer | 18/02/2010 01:54

      Hi The cost of an LL.M. degree in the U.S. does depend on the specific university but it doesn't usually vary a lot I would say that the avarage tuition in a top 20 school is $40,000 - $45,000 These numbers are just the tuition itself so you should add $50,000 - $30,000 to get the total number the tuition can be lower in lower ranked schools but it will still stay above $30,000 Good luck