Lsat

  • תואר
    מעיין | 03/02/2010 19:49

    שלום, אני גרה בארה"ב ומעוניינת לעשות תואר במשפטים, יש י תואר ראשון מהארץ במדע המדינה. מה אני צריכה בנוסף לכך כדי להתקבל. אם יש לי גרין קארד האם אני יכולה ללמוד בסטייט יוניברסיטי וכך הדמי לימוד יהיו זולים יותר? במידה ונחזור לארץ האם אני אכול לעבוד בתור עו"ד אחרי שלמדתי פה? האם אצטרך לעבור את מבחני הלשכה שוב? האם אני אוכל לעבור את מבחני הלשכה בארץ עם לימודים פה מבלי שעברתי את מבחני הלשכה פה? האם יש קורסים שאני אוכל ללמוד פה ולקבל עליהם קרדיט לאוניברסיטה בארץ? תודה רבה על העזרה!

    • Lsat
      sara | 04/02/2010 17:53

      You need to takethe Lsat test in oder to get in.

    • שאלות שונות
      עו"ד כרמית קארין יפת | 05/02/2010 15:34

      בס"ד שלום, חלק מהשאלות שלך הן כלליות מדי מכדי שאוכל לתת מידע מהימן או מוסמך, אך פטור בלא כלום אי אפשר ואנסה לענות כמיטב יכולתי. עם תואר ראשון במדעי המדינה תוכלי לנסות להתקבל לתואר ראשון במשפטים (שבארה"ב הוא נחשב למעשה תואר שני כי אפשר להתקבל אליו רק למי שיש BA) וזאת, כמובן, לאחר שתעברי את מבחני ה-LSAT. לגבי גרין קארד, אני לא בטוחה שזה מספיק, אבל הדבר הפשוט ביותר יהיה לברר עם אוניברסיטה ספציפית וודאי שתקבלי תשובה מוסמכת וחד משמעית. לגבי עיסוק בעריכת דין בישראל על בסיס תואר בחו"ל ודאי שתוכלי, בכפוף, כמובן, לתנאים שמציבה לשכת עורכי הדין שבעיקרם הם התמחות ועמידה במבחני לשכה. כל פרט שאת רוצה לבדוק בהקשר זה, מומלץ לך לברר ישירות עם הממונה בלשכה עורכי הדין. בהצלחה!