מציאת עבודה

  • מחפשת עבודה כמזכירה/פקידה/קלדנית
    ב | 15/08/2010 17:26

    בחורה רצינית,מוכשרת,אחראית ופרפקציוניסטית מחפשת עבודה כמזכירה נוספת/פקידה/קלדנית בלבד!,נא לפנות רק בקשר למשרות אלו!,המודעה מיועדת לעבודה רצינית ומעסיקים רציניים בלבד!,הנני בעלת יחסי אנוש מעולים,יכולת עמידה בלחץ וריבוי משימות,יכולת למידה מהירה ומוטיבציה רבה,שעות עבודה 8.00 עד 17.00 ,איזור עבודה מועדף ר"ג,קורות חיים ופרטים נוספים ינתנו בשמחה במייל korinro89@walla.co.il

    • מציאת עבודה
      תמר | 16/08/2010 19:54

      ניסית ללכת לחברות כ"א? לשלוח להם קורות חיים. ממליצה לך על מנפאואר, אורטל - מניסיון הן מצוינות. בהצלחה

      • לתמר
        ב | 17/08/2010 18:03

        היי,תודה רבה על הניסיון לעזור,אבל לצערי הרב הלכתי למיליוני חברות כח אדם וכולן אותו דבר,אותו זילזול והתעלמות,אותו משפט שחוזר על עצמו כמו "אנחנו ניצור איתך קשר כשיהיה משהו" ואז את לא שומעת מהם שנים,או אותם חירטוטים כמו "אין לי משהו כרגע",גם כשיש ואת יודעת שלאחרים מציעים,אולי מזלזלים בי כי אני צעירה,וגם כי לא מעט פעמים קשה לעבור ראיונות עבודה בהצלחה,וישנן חברות כ"א שרואות את זה וישר "פוסלות" אותי,למרות שראיתי בנות אפילו יותר קטנות שהשתלבו מצוין במשרדים טובים,ואני בחורה מאוד מוכשרת עם מוסר עבודה גבוה והצלחתי מאוד בעבר במקומות,נקוה שיהיה טוב,בהצלחה גם לך ושוב תודה