בעל דין שאינו מגיע לדיונים

  • עזרה
    יפה | 19/09/2012 23:36

    בעלי חייב במזונות שני ילדיו. לפני יותר משנה הגיש בקשה להפחתת מזונות בגלל שינוי נסיבות. הגרושה שלו מתעלמת מהדיונים והדיינים לא מוכנים לתת החלטה במעמד צד אחד. בנתיים אנחנו קורסים כלכלית ולוקחים הלוואות מכל העולם כדי לעמוד בתשלום. מה ניתן לומר לבית הדין על מנת שיקבע לפחות מזונות זמניים נמוכים. אם היא תבקש ביטול ההחלטה היא תאלץ להגיע....בנתיים היא עושה צחוק מבית הדין. בית הדין מסרב. עזרו לי בבקשה למצוא טיעונים לבית הדין להחלטה בלי שהיא תגיע לדיון. תודה ושנה טובה

    • בעל דין שאינו מגיע לדיונים
      טו"ר יצחק עמרני | 20/09/2012 00:12

      ניתן לבקש מביה"ד 1. להביאו לדיון הבא בצו הבאה. 2. לפסוק כנגדו הוצאות משפט.