העברה

  • יעוץ להגשת תביעת תגמולים רטרואקטיבית נגד מש.הבטחון
    Grytsje | 03/07/2008 23:49

    אמי אלמנת מלחמת השחרור והתעלמנה שנית בשנות ה-80. אשתקד נודע לי באקראי שחוקק חוק לפני כ-5 שנים שהיא תוכל לחדש את זכויותיה במשרד הבטחון. היום היא מקבלת תגבולים מיום בקשתה. שאלתי היא האם ניתן לתבוע תגבולים רטרואקטיבית מיום חקיקת החוק והאם יש תקדימים לכך, מאחר שלא ידענו כלל על קיום החוק.

    • העברה
      ד"ר יצחק ברנד | 04/07/2008 18:04

      שאלתך נוגעת ללב, אך אינה בתחום המומחיות הרלבנטי. השאלה אינה בתחום המשפט העברי כי עם בתחום דיני העבודה. אנא פנה לפורום המתאים.