תואר שני - הסבה- המלצה

  • תואר שני
    גל | 31/05/2013 08:39

    אני עורכת דין צעירה, מעוניינת לעשות סוג של הסבה בלימודי תואר שני.. איזה תואר יכול להתאים ולהשלים במידה ותחום הכלכלה ומנהל עסקים אינו מתאים לי..?

    • תואר שני - הסבה- המלצה
      עו"ד זיו ביגלמן | 12/06/2013 13:56

      היי נראה לי שאת נרתעת מכל תחום שהוא קצת ריאלי ואני חושב שאין לך כל סיבה לחשוש. אגב, לטעמי הסבה מאוד טובה יכולה להיות מכיוון של "הוראה" היום מורים מרווחים לא רע בכלל ותמיד חסר מורים. לדעתי האישית במידה ואולי זה מעניין אותך אז שווה לבדוק את זה. יש הרבה יתרונות להיות מורה, ובמיוחד כאשר את כבר אקדמאית.