עוד שאלה מממונת?

  • לימודי תואר ראשון במשפטים - מיהן המכללות המובילות?
    נועה | 11/03/2013 12:56

    אני בת 33, בוגרת תואר ראשון מאוניברסיטת תל אביב בתקשורת ומדעי המדינה. שוקלת ללמוד משפטים. אשמח לדעת איזה מבין המכללות נחשבות למובילות ובעלות שם בתחום. האם קרית אונו היא כזו? כי תנאי הקבלה שם מאוד נוחים. לגבי אוניברסיטה, האם יש צורך בפסיכומטרי למרות הגיל ולמרות שאני כבר בעלת תואר ראשון.

    • עוד שאלה מממונת?
      דנית | 13/03/2013 18:44

      על השאלה הזאת יענו רק חברות יחסי ציבור מטעם "מכללה מסויימת" או סטודנט\בוגר המוצף ברגשי נחיתות להאדרת האגו האישי שלו (שיש סיבה שהוא זקוק לזה..)Let the fun begin :)

    • מכללה/ אוניברסיטה
      עו"ד זיו ביגלמן | 22/03/2013 00:01

      יש הבדל גדול בין תואר במכללה לבין תאור באונברסיטה. הדבר כבר נטחן עד דק בפורום זה וכן בפורום מתמחים. בכל אוניברסיטה חייבים לעשות פסיכומטרי ותנאי הקבלה הרבה יותר מחמירים מאשר במכללות.

    • כדאי ללכת לפגישות ייעוץ פשוט..
      תהילה | 26/05/2013 14:27

      תקבעי פגישות יעוץ ויתנו לך תשובות שיפקסו אותך יותר..את יכולה להסתכל באתרי דרושים עורכי דין ולראות דרישות של עו"ד.. בדרכ זה המכללה למנהל,בינתחומי ואונ'בלי קשר, משפטים זה תואר ככ ארוך ועם התמחות עוד אחכ..העתקתי לך מ"יורם לימודים"בין שנה לשנתיים תלוי במוסד האקדמי (בין אם מכללה או אוניברסיטה ). תנאי הקבלה הם בד"כ תואר ראשון ממוסד מוכר. באוניברסיטאות הסינון יהיה גם ע"פ ממוצע ציוני התואר הראשון.בהצלחה