בדיקת מכללה

  • שאלה
    אור | 16/01/2013 09:01

    שלום!אני מעוניין להתחיל ללמוד משפטים ,עשיתי סקר שוק של כלל המכללות בארץ, מבחינת תנאי קבלה אני מתאים להתחיל ללמוד במכללת שערי משפט.רציתי לשמוע התרשמויות שלכם לגביי מכללת שערי משפט. האם זו מכללת הנחשבת? (נתקלתי כבר בכמה דעות)אשמח

    • בדיקת מכללה
      עו"ד זיו ביגלמן | 29/01/2013 00:23

      תראה, אני לא חושב שתוכל לקבל תשובה אמיתית האם מכללה כזו או אחרת נחשבת - לפעמים לנותני התשובות יש אינטרסים. אני מציע לך לנסות ולבדוק מול חברים האם מישהו מכיר בוגר של המכללה ולשאול אותו מהו חושב על המכללה. כמו כן, הייתי כן ממליץ לך לגשת למכללה ולהתרשם בעצמך מהמכללה ואולי גם סתם לנסות לשאול סטודנטים מה הם חושבים.