,מאיר יקר אתה נשמע לא ברור...

  • הערה למנהלת הפורום
    אנונימי | 28/02/2012 14:46

    מסיבה ששמורה עימך את עונה לגולשים בשפה שמתיימרת להיות גבוהה ורשמית, אין שום רע בזה כמובן, זו זכותך המלאה כמובן. אולם לצערי את כותבת בשגיאות רבות שמעידות שזו ממש לא השפה בה את מתשמשת בחיי היום יום שלך, זה מאוד צורם, מאיר אותך באור מאוד לא מחמיא ושלא לומר מביך. מין הראוי שמי שמתיימר לענות בפורום תשובות רשמיות, יעשה זאת בשפה תקנית ונכונה ללא יוצא מן הכלל.

    • ,מאיר יקר אתה נשמע לא ברור...
      מביעה דעה אישית | 28/02/2012 23:29

      קראתי את הארתך למנהלת הפרום וקצת התקשתי בלהבין מהו המסר שאתה מנסה להעביר, שאתה יותר נאור או בעל שפה יותר תקנית?! כאן זהו פורום ספציפי ומקצועי. לדעתי השואלים כאן מבקשים לקבל תשובות לשאלותיהם. וכן ראוי ונכון לאנשים בעלי חשיבה ממוקדת ועניינית.

    • שימוש בשפה גבוהה בפורום
      עו"ד ליז קשקש | 04/03/2012 14:48

      אנונימי יקר כמי שמקפידה על התפתחות אישית ובחרה בכך כדרך חיים, כולל ניהול פורום זה בהתנדבות מלאה וללא כל תמורה, אשמח לקבל הארות והערות שיקדמו את הגולשים. לצערי, לא הבנתי מהו המסר אותו אתה מנסה להעביר וכיצד זה אמור לקדם אותי על מנת להצע טוב יותר את תפקידי. ככלל, ביקורת, רצוי שתועבר באופן שיסייע למקבלה לצמוח ולהיבנות ולא להיות הרסנית ופוגעת. יחד עם זאת, אם יש לך דוגמא קונקרטית - להמחשת דבריך - אודה לך ואף אתייחס בשמחה. עד אז, פורים שמח :) בהצלחה בכל מעשי ידיך. עו"ד ליז קשקש | מנטור להתפתחות אישית ועסקית מנכל"ית ללמוד להצליח

      • ליז - מאז שהגעת, רמת הפורום עלתה בכל הפרמטרים
        שון | 10/03/2012 12:25

        הן מבחינת הרמה המקצועית והן מבחינת השפה.

      • דוגמאות
        אנונימי | 11/03/2012 07:02

        אלה ציטוטים מתוך תשובות שנתת בפורום הזה:"מנסיוני כל המוסדות האדקמיים שקיבלו אישור מל"ג עומדות בתקנים מחמירים ומעבירות את המידע"מוסדות עומדים... ומעבירים... "קטגור בפלילים"התואר קטגור מתייחס אך ורק להליך הפלילי. את עו"ד ואמורה לדעת זאת. "יש לי חברים קרובים שלמדו משפטים במכללות"בהקשר זה מתבקש מצידך גילוי נאות. את למדת במכללה למנהל את כל התארים שלך. לא רק חברים קרובים שלך."יחד עם זאת, כשמשהו חשוב באמת ,אני מאמינה שאנחנו מוצאים את הדרך להשיג זאת. (מניסיון!)" אני אפילו לא יודע איפה להתחיל עם המשפט הזה. הדיקדוק, סדר המילים, פיסוק לא במקום הנכון או היעדר פיסוק (שזה אגב חוזר כמעט בכל הודעה שלך).אלה רק מספר דוגמאות מקריאה זריזה של תשובות שנתת ומופיעות בעמוד הראשון.אין לי ספק שהכוונות שלך טובות, אבל זה לא שומט את הקרקע מהביקורת שלי כלפייך. שימי לב שמרוב השגיאות ניתן היה להימנע על ידי קריאה חוזרת של התשובה טרם פירסומה, או לחילופין, מענה בשפה יותר חופשית בה התשובה לא תתיימר להיות רשמית ובו זמנית מלאה בשגיאות.