תואר זר במשפטים - הכרה בתואר ועבודה בתחום

  • הוכחת תור במשפטים מרוסיה
    ויקי | 01/12/2011 19:38

    יש לי תואר במשפטים שעשיתי ברוסיה. רציתי לדעת מה אני צריכה לעשות כדי להתחיל לעבוד בתור עורכת דין במדינת ישראל. האם אני צריכה לעשות מבחן כלשהו? ללמוד משפטים מחדש? לעשות כמה קורסים? תודה מראש.

    • תואר זר במשפטים - הכרה בתואר ועבודה בתחום
      עו"ד ליז קשקש | 21/12/2011 19:24

      שלום לך בהנחה וברצונך לקבל הכרה, יש לפנות ללשכת עו"ד להנחיות מדוייקות. בכל מקרה, למען הסר ספק, סביר שידרשו ממך להמציא אישור נוטריוני לגבי התעודה והציונים (מתורגם לעברית) וכן לעבור בהצלחה את בחינות הלשכה בכתב ובע"פ לגבי סטאז' - כדאי לברר מהו משך הזמן לגביך. הנה הפרטים המדוייקים: "התמחות והסמכה" - בית לשכת עורכי הדין בירושלים, רח שופן 1 92910 טלפון: 02-5411200 בהצלחה! עו"ד ליז קשקש