לימודים במוסד האקדמי כרמל

  • בחירת מוסד אקדמי
    קארין | 25/11/2011 11:36

    היי, אני מתכננת להתחיל ללמוד משפטים במרכז האקדמי כרמל שנמצא בחיפה רשום כי " המל"ג אישרה את פתיחת התכניות. הענקת התואר מותנית באישור המועצה. (חל"צ)" א. מה זה אומר שהמוסד מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה? ב. האם המוסד מוכר ע"י לשכת עורכי הדין בישראל? ג. האם המקום מומלץ ללימודי משפטים? ד. אני הולכת לפגישת ייעוץ עימם בשבוע הבא, ישנם איזשהם שאלות / תשובות חשבות שעלייי לשאול / לדעת? תודה מראש, קארין.

    • לימודים במוסד האקדמי כרמל
      עו"ד ליז קשקש | 26/11/2011 21:14

      קארין שלום א. הכרה של המל"ג - המועצה להשכלה גבוהה מכירה בפתיחת מסלול לתואר אקדמי. כך שכל מוסד שיש לו הכרה זאת אומרת שהתואר מאושר ומוכר ושכל התכנים עברו אישור וסינון. ב. אין זה מתפקידה של לשכת עורכי הדין להכיר במוסד אקדמי כזה או אחר. הבחינה של הלשכה היא חיצונית ויכול להיות שתלמדי משפטים בארה"ב או בלונדון, אבל אם תגיעי עם תואר מוכר, ותעברי את בחינת הלשכה - תהפכי לעורכת דין. ג. אין זה מתפקידנו בפורום (לפחות לא של מנהלי הפורום) להמליץ על מוסד כזה או אחר. זאת הייתי ממליצה לך לבדוק עם סטודנטים שלומדים שם, וכן עם מעסיקים שמראיינים מועמדים ממקומות שונים (מה הם מעדיפים וכדומה). ד. בטוחני שאת כל השאלות הללו ואחרות - תוכלי לשאול ו/או להעלות בפגישת היעוץ ולצאת משם עם תשובות. במידה ולא תמצאי עצמך עם תשובות מספקות, אל תוותרי - ותמיד ניתן לבקש ל"ראיין" סטודנטים שכבר לומדים שם, או לתשאל אנשים בקמפוס / בקפיטריה. בברכה ובהצלחה ליז קשקש