עובודת סמינריון - נתונים סטטיסטיים

  • שאלה- נתונים אודות פסיקת פיצויי הלנת שכר
    סטודנטית | 21/08/2011 08:49

    שלום, היכן ניתן להשיג נתונים סטטיסטייים אודות פסיקת ביה"ד לעבודה בדבר הלנת שכר? למשל, כמה תביעות הוגשו, מה סכום הפיצויים שפסק ביה"ד (האם הסכום המלא הקבוע בחוק או סכום חלקי), כמה מהתביעות הסתיימו בפשרה בין בעלי הדין? הדבר דרוש לי עבור עבודת הסמינר. תודה מראש לכל העונים!

    • עובודת סמינריון - נתונים סטטיסטיים
      עו"ד ליז קשקש | 21/08/2011 11:46

      שלום סטודנטית, נתונים סטטיסטטים אלו ניתנים בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה בנוסף הייתי ממליצה לך לפנות לבית הדין לעבודה ולברר שם, כמו כן, פרסמי את שאלתך כאן בפורום דיני עבודה. ו... אפילו הייתי פונה ללשכת עורכי הדין, אולי גם להם יש נתונים בנושא. בהצלחה!

      • תודה רבה!  לת
        סטודנטית | 21/08/2011 13:28