תשובה - תואר שני במשפטים במכללה למנהל

  • תואר שני במשפטים במכללה למנהל.
    אלה1910 | 16/08/2011 11:54

    שלום.. הציעו לי לעשות תואר שני מואץ במשפטים(במסלול האקדמי). אני כרגע סיימתי שנה שלישית בתואר המשולב של משפטים וכלכלה. שאלתי- האם תואר שני במכללה הינו נחשב בשטח המקצועי? משום שעד היום נוכחתי לשמוע על אנשים שעשו תואר שני רק באוניברסיטאות (או בחו"ל).

    • תשובה - תואר שני במשפטים במכללה למנהל
      עו"ד ליז קשקש | 16/08/2011 13:32

      שלום לך, כבוגרת התואר השני, במשפטים של המכללה למנהל - אני יכולה להעיד ממקור ראשון שהתואר לגיטימי, מכובד ו"נחשב" :) יחד עם זאת, לפני שאת שוקלת לעשות תואר שני במשפטים - חשוב לשאול את עצמך : מה המטרה שלי? מה אני רוצה? האם זה בשביל לעשות "וי" ולספר לכולם בקו"ח שיש לך תואר שני? או שאולי יש מטרה להתקדם ולעשות תיזה במהשך ולימודי דוקטורט? (במקרה כזה, עדיף אולי להתחיל באוניברסיטה עם תואר שני שכולל כבר תיזה). לואיז קרול כתב בספר "אליס בארץ הפלאות" כך: "אם לא תדעי, אליס, לאן את רוצה להגיע... זה לא משנה באיזו דרך תבחרי....". המון בהצלחה, עו"ד ליז קשקש, מנכ"לית | ללמוד להצליח