לימודי תואר שלישי במשפטים

  • שאלה תואר שלישי במשפטים לאחר תואר שני במנע"ס
    צחי | 12/08/2011 10:51

    אני מסיים תואר ראשון במשפטים ושוקל להמשיך לתואר שני במנהל עסקים ללא תזה. האם אני יכול אח"כ לעשות תואר שלישי במשפטים אפי' שהתואר השני היה במנע"ס? והאם כשאני ישלים את התזה במסגרת הדוקטורט למשפטים, התזה תצטרך להיות בנושא מנע"ס או בנושא המשפטים?

    • לימודי תואר שלישי במשפטים
      עו"ד זיו ביגלמן | 13/08/2011 00:25

      האמת אני בכלל לא משוכנע שאפשר לעשות תואר שלישי במשפטים (תזה) ללא תואר ראשון במשפטים. אני בהחלט ממליץ לך לפנות ליועץ הלימודים בפקולטה בה אתה מתעניין

      • יש לי תואר ראשון במשפטים
        צחי | 13/08/2011 20:05

        ולכן השאלה בעינה. אם אעשה תואר שני במנע"ס האם אוכל אח"כ לעשות תואר שלישי במשפטים? וכן התזה - תהיה בנושא המשפטים או הנע"ס? תודה.