הפורום אליו הגעת ריק מהודעות
ייעוץ אישי
צפיות:

קבל עכשיו ייעוץ משפטי אישי

בחזרה ל -
ליעוץ אישי עם עו"ד
הודעות אחרונות
  • פורום בתי משפט 13/05/2024 | 08:23 תשובה יש חובה.  בית המשפט רשאי לחייב בהוצאות ובמקרים קיצוניים גם לפי פקודת הביזיון.  לא מומ...
  • פורום דיני חברות 13/05/2024 | 08:14 חדלות פרעון של חברה שלום רב, המקרה אינו מתאים לייעוץ בפורום. עקרונית בנסיבות בהן החברה לא יכולה לעמוד בהתחי...
  • פורום פשיטת רגל 13/05/2024 | 07:48 תביעת חוב מאדם שנמצא בתהליך פשר לפני כחצי שנה הזמנתי מנגר עבודות. שלמתי סכום נכבד בתחילת העבודה. הנגר עשה עבודה ממש ממש ממש גרועה...
  • פורום דיני עבודה 13/05/2024 | 00:22 חלק מעסיק בטופס הגשה לביטוח לאומי ל... היי, 1.5 הייתי בחופשה כפויה ע״י המעסיק בתשלום.2.5 כבר ילדתי. המעסיק רשם לי בטופס של הביטוח לאומי ...
  • פורום עורכי דין 12/05/2024 | 22:30 עוה"ד פואד חיר הושעה פעם נוספת מ-1.... https://www.israelbar.org.il/hashaiot_results.asp?currentpage= עורכי דין מושעיםתוצאות חיפושנמצאו ...