מעשה מגונה

  • מעשה מגונה
    אילן | 08/04/2024 07:27

    בבניין יש מצלמות. אחד מהנערים שגר בבניין הגיע בלילה עם חבר והחבר ראה שיש מצלמה, הסתובב, הפשיל את מכנסיו והציג את ישבנו מול המצלמות. העניין מתועד. האמת, אני מאד רוצה ,"להכנס" בפרחח הזה שגר בבניין ומביא את כל חברי הזבל שלו (מעשנים חשיש בחניון, מלכלכים).

    עד כה, את כל ההפרות הנ"ל הבאתי בפני הורי הנער והבלגתי.

    בעניין הנוכחי - האם יש עילה לתלונה על ביצוע מעשה מגונה בפרהסיה?

    מדובר על שעה 03.00 בלילה, לובי הבניין. רק שני המטומטמים האלה בלובי.