האם ניתן לסגור חשבון בנק לאחר הפטר?

  • סגירת חשבון בנק עם חובות שהיו בפשיטת רגל אחרי קבלת
    יוליה | 21/01/2024 07:55

    שלום, אני קיבלתי הפטר אחרי פשיטת רגל, וביקשתי מהבנק שהיו לי שם חובות לסגור חשבון, כי לא רוצה שיצברו לי שם חובות חדשות כמו עמלות או משהו. בנק מסרב , אמר שיש לי חוב ועד שלא ישלמו הם לא סוגרים חשבון. אבל אני רואה שהחוב עכשיו כל הזמן מתחיל לגדול למרות שאני לא מנהלת בחשבון הזה מאז שנכנסתי לתהליך של פשיטת רגל. מה אני אמורה לעשות עכשיו? איך לסגור חשבון או להקפיא עד שהם יקבלו דיווידנטים. נתתי להם צו הפטר כבר. תודה.

    • האם ניתן לסגור חשבון בנק לאחר הפטר?
      עו"ד נילי רובינוב | 04/02/2024 00:33

      שלום וברכה,
      משאלתך לא ברור האם החוב לבנק נכלל במסגרת הליך חדלות הפירעון, האם הוגשה תביעת חוב והאם ניתן צו הפטר הכולל את החוב לבנק.
      ככל וקיימת אי בהירות, ניתו לפנות לבית המשפט על מנת שיורה לבנק לפעול בהתאם.
      אין לראות באמור לעיל משום ייעוץ משפטי מחייב.
      לקבלת ייעוץ משפטי מחייב ניתן לפנות לעו"ד הבקיא בתחום.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com