זכויות נפגע עבירה לקבלת פרטים על החקירה הפלילית

  • קבלת מידע על ההליך הפלילי
    יובל | 20/07/2023 10:15

    הגשתי תלונה  על אלימות, התיק נמצא אצל כרגע אצל התובע ואני לא יכולה לקבל שום מידע על התקדמות התיק. אני כרגע מתגוררת בעיר אחרת לעיר אחרת. רציתי לדעת האם יש דרכים לקבל מידע על הליך פלילי כנגד הנאשם?

    • זכויות נפגע עבירה לקבלת פרטים על החקירה הפלילית
      עו"ד עדי רחמים | 14/08/2023 18:15

      שלום רב,

      נפגע העבירה יכול לקבל מהמשטרה או מהפרקליטות קוד למערכת מנ"ע (מערכת נפגעי עבירות) שם ניתן לעקוב אחר התפתחות התלונה והחקירה.

      מפאת צנעת הפרט לא ניתן יהיה למסור פרטים מסוימים לגבי החשוד אלא לאחר הגשת כתב אישום ככל ויוגש.

      בכל מקרה ניתן לפנות ליחידה החוקרה לקבלת המידע וזכויות נוספות המגיעות לנפגע העבירה.

      ממליצה להיוועץ פרטנית עם עו"ד מומחה בתחום.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום נזיקין ופורום נפגעי עבירה

      ששת הימים 42, בית יניב, כפר סבא
      טלפון נייד: 09-8865959 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com