בקשה בעניין חסוי אשר מתעכבת בבימ"ש לענייני משפחה

  • סחבת בעניין משפחה מצד בית המשפט / עורך דין
    שחר | 28/05/2023 13:51

    יש בקשה בתיק שהוגשה שדנה בבריאותו של אדם חסוי.

    השופט לא מסכים לתת החלטה עד שיש אישור מסירה של הבקשה לכל המשפחה, שחלקם לא זמינים לקבל את הבקשה בכוונה.

    בנוסף ההגשות מצד העו"ד שמייצג אותי אינן מוגשות כמו שצריך כבר כמה פעמים והשופט כל פעם פוסל את ההגשה בטענה שחלק מהדפים בבקשה אינם ברורים. כל פעם צריך להגיש מחדש ולוקח כמה שבועות עד שהשופט מטפל בבקשה החדשה/המתוקנת.

    בין לבין כבר כמה חודשים טובים מאז הבקשה, והנושא עצמו אינו נדון ולא מתקבלת החלטה בעניין ואף מדובר על בריאותו של בנאדם שדורשת התייחסות מהירה.

    מה עושים?

    • בקשה בעניין חסוי אשר מתעכבת בבימ"ש לענייני משפחה
      עו"ד אורית אוחנה | 28/05/2023 14:55

      שלום שחר,

      לעניין מסירה - יש פתרונות וניתן לשלוח עם שליח אשר יוכל גם לתת תצהיר במקרה הצורך.

      לעניין הטענות כנגד עורך הדין - כמובן שאיני יכולה להתייחס.

      למרבה הצער, זו התוצאה של העומס בבתי המשפט ואם יש בקשה ספציפית מאוד דחופה, ניתן להגיש ולנמק מדוע נדרשת הכרעה מהירה.

      בהצלחה!!

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com

      • מתי יש צורך באישור מסירה?
        שחר | 28/05/2023 16:21

        קודם כל תודה על התשובה.

        מדוע השופט מבקש אישור מסירה?

        אני יודע שבהרבה בקשות לא מבקשים דבר כזה. הרי כולם משיבים בתיק וכולם מקבלים את כל התכתובות בדואר.

        • המשך -אישור מסירה
          עו"ד אורית אוחנה | 28/05/2023 16:31

          שלום שחר,

          גם כאשר הצדדים משיבים בתיק, פעמים רבות יש להציג אישור מסירה. אם השופט הורה, חייבים להמציא כדין.

          בברכה,

          אורית אוחנה, עו"ד
          מנהלת פורום דיני משפחה

          רחוב ארז 18, הסוללים
          טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com