הבת שלי הוטרדה מינית בבית הספר על ידי אחד התלמידים

  • הטרדה מינית בבית הספר - טיפול
    אסתר | 11/05/2023 16:13

    הבת שלי הוטרדה בבית הספר על ידי אחד התלמידים והמנהלת לא עושה עם זה כלום. זה כבר בלתי נסבל והילדה לא רוצה לחזור לבית הספר. מה עושים?

    • הבת שלי הוטרדה מינית בבית הספר על ידי אחד התלמידים
      עו"ד עדי רחמים | 21/05/2023 00:40

      שלום לך.

      לא ציינת האם ההטרדה שעברה בתך היא מילולית או פיזית לפיכך ,חסרים פרטים על מנת לבחון האם המקרה מהווההטרדה מינית לפי החוק . כך גם לא ציינת את גיל התלמיד המטריד.

      ככל וכן, אמליץ לך לפנות למשטרה להגיש תלונה בגין המקרה ובמקביל לתעד כל פניה שלך לגורמים בבית הספר ובמשרדהחינוך ובכלל לשמור כל ראיה שיכולה לסייע בהוכחת המקרה ובהוכחת ההתרשלות בטיפול בו.

      במקביל, יש לפעול כדי להביא למיצוי ההליך הפלילי וגם אם התלונה תסגר ניתן לשקול הגשת תביעה לפיצויים במישור האזרחי גם כנגד בית הספר.

      במקביל אמליץ לך להפנות את בתך לקבלת טיפול רפואי ומענה רגשי למצוקתה, ולתעד פניות אלו להמשך ככל ויידרש להוכיח נזק שנגרם כתוצאה ממקרה ההטרדה.

      בכל מקרה אמליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ מפשטי פרטני מוערך דין מומחה בתחום.

      בהצלחה.,

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום נזיקין ופורום נפגעי עבירה

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com