הגבהת גדר

  • הגבהת גדר
    אלי | 15/03/2023 12:54

    שלום.

    השכן הוסיף גדר במבוק בגובה שני מטר על חומת תמך בגובה 2.5 מטר. אני למטה והוא למעלה. כעת יש לי גדר בגובה 4.5 מטר וזה מצל לי על כל הגינה מה שמונע ממני לגדל צמחים ועושה לי תחושת קלסטרופוביה, לא פחות. לא התרתי לו להגביה והבנתי שלא ניתן להגביה ללא הסכמת שכן. בנוסף אין לו היתר בניה אך אין לי שום תקווה ואמון מהרשות המוניציפלית.

    מבין שזו השגת גבול בשטח משותף אך אזרחי ולא פלילי. האם הוצאת צו עשה שיורה לו לפרק זה הצעד הנכון? האם יש צעד יותר חכם ומועיל?

    תודה מראש

    אלי