נזק לדירה שכנה בעקבות נזילה

  • נזילה
    אודי | 07/03/2023 18:31

    לפני מס ימים היו מים  ברצפת המטבח שלי . בכמות לא גדולה. בדיעבד לאחר יומיים הסתבר שאצל השכן למעלה היתה סתימה באמבטיה. אכן הוא פתח את הסתימה והמקום התייבש . השכן הינו שוכר. בעלת הדירה לא מפרסמת את הנייד והכתובת שלה. מה עליי לעשות?

    אם הבעייה נפתרה נקודתית האם אני אמורה לשלוח מכתב לבעלת הדירה וליידע אותה?

    האם מכתב רשום שימסר לשוכר זה כאילו בעלת הדירה קיבלה?

    • נזק לדירה שכנה בעקבות נזילה
      עו"ד גיל קראוס | 09/03/2023 14:54

      שלום רב,

      אם וכאשר אירע נזק בעקבות הנזילה, אז וודאי כי יש לפנות לבעל הדירה שממה אירעה הנזילה.

      ההתנהלות היא מול הבעלים ולא מול השוכר. כעיקרון המכתב אמור להישלח לכתובת המגורים הנקובה בתעודת הזהות של הבעלים, את יכולה לנסות ולהביא את המכתב לשוכר שהוא יעביר אליהם ויאשר לך שאכן העביר.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      מגדל בסר 4, קומה 23, רחוב מצדה 7 בני ברק
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il