שאלה דחופה לגבי תגובה לטענת התיישנות

  • שאלה דחופה לגבי תגובה לטענת התיישנות
    סמדר | 06/03/2023 16:04

    הגשתי תביעה כנגד קרן פנסיה בעניין כספי, בכתב ההגנה קרן הפנסיה טענה להתיישנות. יש לי מה להשיב לטענותיה דבר התיישנות , אך באיזה מסגרת עליי להשיב?

    האם במסגרת תשובה לכתב ההגנה? או שיש להשיב במסגרת אחרת בהמשך ההליך?  מתי ובאיזה מסגרת משיבים?

    ואם לא אשיב בתשובה לכתב ההגנה האם זה יפגע בי או שלא ואוכל בהמשך להשיב?

    תודה רבה