חוב מזונות(הוצאה לפועל)

  • חוב מזונות(הוצאה לפועל)
    אולג | 05/02/2023 08:35

    אודה למענה??????

    חוב מזונות לביטוח לאומי

    החוב בסך למעלה מ60,000, החוב ישן, הילדה כבר בת 28 והתהליך נמצא בהוצאה לפועל כבר תקופה כי הנתבע לא מצליח לשלם.

    התקבלו התרעות על עיקולים מהבית משפט.

    שאלה:

    1. האם יכולים לעקל גם כספים שנמצאים בחברות ביטוח- כספי פנסיה/ קרן השתלמות?

    ( הנתבע רוצה לשלם את החוב מהכספי פנסיה אבל לא מפסיק לקבל התרעות על עיקולים......)

    2.יש משהו שלא* יכולים לעקל במקרה של חוב מזונות?

    3.טיפים להתנהלות נכונה במקרה כזה על מנת לבטל את העיקולים ולחיות כמו בן אדם?

     להתנהל ישירות מול ההוצאה לפועל? האם עו"ד יכול לעזור? או שמסדירים את זה לבד?

    תודה!