האם הפצת הקלטה סמויה מהווה לשון הרע?

  • פגיעה בשמי
    אנונימי | 26/01/2023 16:28

    שלום.

    אני ואישתי פרודים, במהלך הנישואים היא הקליטה אותי בזמן ריב בינינו (כמובן שהיא הקליטה רק אותי ואת עצמה לא) אני יודע שזה חוקי להקליט אבל היא העבירה את ההקלטה לעוד הרבה אנשים וגם התקשרה לחברים שלי ולבני משפחה שלי וניסתה ללכלך עלי (גם הרבה שקרים).

    רציתי לדעת אם אפשר לתבוע אותה על פגיעה בשמי הטוב?

    • האם הפצת הקלטה סמויה מהווה לשון הרע?
      עו"ד אורי שורר | 08/02/2023 14:39

      שלום רב,

      על פניו, נראה כי עומדת לך עילה של פגיעה בפרטיות, ככל שעולה מהשיחה כי לא הייתה כל כוונה להפיץ אותה ברבים.

      כמובן שככל שמפיצים עליך שקרים נוספים אז זה מחזק את עילות התביעה.

      ממליץ להתייעץ עם עו"ד בטרם הגשת התביעה.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דוד המלך 1, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il