תביעה בגין אי כיבוד הסכם

  • הסכם מבעלת הקליניקה לניתוח פנים
    Ori | 10/01/2023 03:12

    שלום

    ב 2019 עברתי ניתוח הרמת פנים שלא צלח והבעלים היא בעלת הקליניקה הצינה בהסכם כתוב החזר כספים או ניתוח מתקן. לאחר שנתיים של סחבת לניתוח מתקן  נעלמה הבעלים ונשארתי עם הסכם לא חתום  להחזר כספים. העו"ד מהסיוע המשפטי פנה לחברת הביטוח שהתנערה מכל וכל.

    והשאלות

    1.. האם אוכל לתבוע את הבעלים שניסחה את המסמך למרות שלא נחתם? כי עשיתי הכנות ובדיקות שקיבלתי מבעלת הקליניקה לניתוח מתקן שלא קרה.

    2.שלחנו לה העו"ד ואני  דרישה לשלם לפי מה שהתחיבה והיא כתבה לי בואטסאפ"תתבעי אותי בתביעות קטנות. מה שהשופט יגיד נעשה"

     הסכום הוא 26 אלף שח.

    לפי הצעתה לפנות לתביעות קטנות איזה מוקש עלול להיות טמון כאן?

     לציין שעו"ד הסיוע כבר פרש מהתיק.

    בברכה

    • תביעה בגין אי כיבוד הסכם
      עו"ד אבי קיסוס | 23/01/2023 10:25

      שלום רב,
      1. כן - חוזה יכול להיות גם בע"פ לא חייב להיות בכתב.

      2. יש יתרונות בלתבוע בתביעות קטנות אבל יש גם חסרונות. בתביעות קטנות לא הולכים עם עו"ד אלא הצדדים לבד, ובתביעה רגילה הולכים עם עו"ד, זה לכשעצמו מגדיל עלויות ומאריך את משך ההליך. יש עוד יתרונות וחסרונות, ולכן מומלץ להיוועץ בעו"ד לפני הגשת התביעה על מנת לקבל את ההכוונה הנכונה.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: aykisos@gmail.com