מרמה והונאה

  • מרמה והנאה בהסכמים מזוייפים קבלת טובות הנאה וכספיפ
    כוכי | 18/12/2022 07:25

    שלום רב

    יש בידי מידע על הונאה ומרמה של בעלי עניין שעשו יחד אחד עם תאגיד ועם בעלי תפקיד בהסתדרות

    העברת תמורה הנאה כספיות תנאים וטובות הנאה תמורה הונאה איומים שוחד ופגיעה בזכויות כספיות של מאות משפחות וציבור גדול

    והכל בתחכום רב. בהסוואה ומרמה מאורגנת ומשותפת של בעלי העניין.

    תוך איומים. שוחד. סחיטות ועורמה

    • מרמה והונאה
      עו"ד עדי בוקר | 19/12/2022 09:07

      בוקר טוב,

      לפנייתך לא מצורפת שאלה.

      אתה מוזמן לפנות לתחנת משטרה רלוונטית ו/או מחלק הונאה במחוז הרלוונטי לצורך הגשת תלונה בליווי ראיות.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי בוקר, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב הרצל 163, רחובות
      טלפון: 050-5766622 ; מייל: bokerlawoffice@gmail.com