הדחת עד ושיבוש מהלכי חקירה.

  • שאלה דחופה
    מירית | 15/12/2022 08:19

    הגשתי כנגד פרודי תלונה במשטרה על מעשה מגונה ואיומים.  והוא כנקמה הגיש כנגדי תלונה גם.

    בהמשך במהלך דיון לצו הגנה בבית משפט שהגשתי כנגדו , ובגין שהתחנן שתלונתי תפגע לו בפרנסה הסכמתי להצעתו ולשכנועו שנבטל הדדית את התלונות האחד כנגד השני. והסכמה הדדית זו נכתבה בהחלטת השופט כל שהשופט כתב זה שנבטל הדדית את התלונות ותו לא.

    בהמשך פרודי שלח לי ווצאפים בהם לא רק שדחק בי לבטל את תלונותי כנגדו, אלא שכתב לי מה בדיוק להגיד כשאני מבטלת כתב שאגיד שהייתי מבולבלת וכולי. כלומר ניסה להכתיב לי להגיד מאיזה סיבה אני מבטלת שישתמע כאילו אני חוזרת בעצמי מתלונתי, כל מה שכתב לי בנסיון לדחוק בי לבטל באופן שהוא אומר לי עם המלל שהוא אומר לי להגיד, לא נכתב בהחלטת השופט, אני התכוונתי לבטל ולומר את האמת שמבטלת בגלל ההשלכות וכי לא רוצה לפגוע לפרודי  בפרנסה כי הילדים יפגעו.  כמובן שתלונתי אמת ושלא התלוננתי כי כביכול הייתי מבולבלת וכדומה כפי שפרודי ניסה לגרום לי לומר.

    בסופו של דבר עד היום אף אחד מאיתנו לא ביטל את התלונות והתיקים נסגרו ע"י הרשויות.

    האם יש במה שפרודי עשה מן העבירה, למשל הדחה בחקירה או עבירה אחרת?

    תודה רבה

    • הדחת עד ושיבוש מהלכי חקירה.
      עו"ד עדי בוקר | 19/12/2022 09:25

      מירית שלום,

      על פי המתואר בפנייתך יתכן והפרוד שלך עבר עבירות של ניסיון להדחת עד ושיבוש מהלכי חקירה ואת יכולה להגיע לתחנת המשטרה ולהגיש תלונה כנגדו בתוספת הראיות (הודעות) שברשותך ללא קשר לכך שהתיקים נסגרו.

      המשך שבוע נפלא.

      בברכה,

      עדי בוקר, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב הרצל 163, רחובות
      טלפון: 050-5766622 ; מייל: bokerlawoffice@gmail.com