תלונה כנגד עו"ד

  • שאלה דחופה
    מירית | 13/12/2022 21:25

    האם יש עילה לתלונה במצב בו עו"ד המייצג את פרודי בהליכי גרושין שלנו משקר לבית הדין הרבני לגבי עובדות שהוא, העו"ד עצמו היה חלק מהן, במטרה לצייר אותי כרמאית וכמעלילת עלילות שווא על פרודי.

    העו"ד אמר בדיון במכוון עובדות לא נכונות:

    אני הגשתי תלונה למשטרה כנגד פרודי, והוא כקונטרא וכנקמה הגיש תלונה כנגדי, במהלך דיון צו הגנה בבית משפט, במו"מ שקיימנו מחוץ לאולם עו"ד פרודי התחנן וביקש שאסכים לביטול הדדי של התלונות בגלל שאם לא אז תלונתי תגרום לכך שמקור הפרנסה של פרודי יפגע , וכדי שהילדים לא יפגעו מכך לבסוף הסכמתי לבקשתיו של  עו"ד פרודי. אלא שברבני עו"ד פרודי שיקר כביכול בגלל  שהוא רצה לחקור אותי וברגע שרצה לחקור  אני רציתי לבטל את תלונתי ואמרתי שאני מסכימה לביטול. מה שלא היה ולא נברא.

    כלומר העוד משקר לגבי עובדות שהוא עצמו היה מעורב בהם כדי להציג אותי כביכול העללתי על פרודי את הנטען בתלונה.

    האם יש במה מכך מן הפלילי ? האם ניתן להתלונן על כך?

    תודה

    • תלונה כנגד עו"ד
      עו"ד עדי בוקר | 14/12/2022 08:18

      בוקר טוב מירית,

      המקרה שאת מתארת מקומו בתלונה לועדת האתיקה של של לשכת עורכי הדין לכל היותר ואינו מתאים להליכים פליליים כנגד עורך הדין.

      המשך יום נפלא.

      בברכה,

      עדי בוקר, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב הרצל 163, רחובות
      טלפון: 050-5766622 ; מייל: bokerlawoffice@gmail.com