פיברומיאלגיה בעקבות תאונת דרכים

  • תאונת דרכים
    לילך | 18/10/2022 13:33

    היי..לפני 3 חודשים עברתי תאונה כאשר אני אשמה . נכנסתי במהירות ברכב שהיה לפניי כאשר בלם בפתאומיות. הרכב שלי הושבת ואני קיבלתי מכות יבשות בגב,  בצוואר, ובראש . לאחר זמן התברר שבגלל המגה בגב התפתחה אצלי פיברומיאלגיה - מאז אני סובלת מעייפות כאבים בכל הגוף ועוד .

    רציתי לשאול האם יש פה מצב לתביעה ואת מי אני תובעת ? אזכיר כי אני אשמה בתאונה .

    במידה ויש פה עניין של תביעה האם אני צריכה להגיע פיזית לבתי המשפט או שמספיק במסמכים הרפואיים וכל הניירת ?

    תודה

    • פיברומיאלגיה בעקבות תאונת דרכים
      עו"ד גיל קראוס | 25/10/2022 16:32

      שלום רב,

      בהחלט יש את מי לתבוע - את ביטוח החובה של הרכב שבו את נסעת.

      שמדובר בתאונת דרכים, הרי שבכל הנוגע לנזקי הגוף אין עניין של מי אשם, תמיד התביעה תוגש נגד ביטוח החובה של הרכב שבו נהגת או נסעת.

      כמובן שיהיה צורך להוכיח קשר סיבתי בין התאונה ובין הנזקים, כולל הפיברומיאלגיה, אבל בהחלט תוכלי לנהל הליך מול ביטוח החובה.

      אני עומד לרשותך במידה ותצטרכי דבר מה נוסף.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      מגדל בסר 4, קומה 23, רחוב מצדה 7 בני ברק
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il