תביעה לפיצויים בנוסף לתגמולים מביטוח לאומי

  • תביעה אזרחית במוסף לתאונת עבודה
    יפה | 15/10/2022 11:42

    הי,

    נפגעתי בתאונת דרכים בעבודה והוכרתי נפגעת ת.עבודה. האם ניתן ונכון לתבוע גם את הביטוח של הפוגע על הנזק שנגרם לי מעבר לימי עבודה?(סימנים כחולים ענקיים על כל הרגליים, חבישות יומיות כואבות, לילות ללא שינה כאבים).

    תודה!

    • תביעה לפיצויים בנוסף לתגמולים מביטוח לאומי
      עו"ד גיל קראוס | 25/10/2022 16:34

      שלום רב,

      וודאי שניתן. אם מדובר בתאונת דרכים, ניתן להגיש תביעה נגד ביטוח החובה של הרכב שבו נסעת / נהגת או של הרכב שפגע בך אם היית הולכת רגל.

      רק צריך לקחת בחשבון שכל סכום שאדם קיבל מהמוסד לביטוח לאומי (ובעניין הזה כדאי לבדוק האם את גם יכולה להגיש תביעת נכות) יתקזז בתביעה מול ביטוח החובה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      מגדל בסר 4, קומה 23, רחוב מצדה 7 בני ברק
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il