מה דינם של ימי חול המועד לעניין מועדים שנקבעו?

  • הגשת מסמכים בימי חול המועד
    רוני | 10/10/2022 13:23

    שלום רב, הגשתי תביעה ללא יצוג בינתים. המועד האחרון להגשת רשימת בקשות ורשימת עדים לפי תקנות החדשות, נופל בימי חול המועד בפגרת סוכות בתי המשפט.

    האם אני יכול להגיש רשימת בקשות ורשימת עדים דרך נט בימי חול של סוכות?

    תודה רבה

    • מה דינם של ימי חול המועד לעניין מועדים שנקבעו?
      עו"ד ורד פרי | 20/10/2022 15:39

      שלום,

      מערכת נט המשפט פעלה בימי חול המועד, ובכל מקרה כל ימי סוכות נחשבים לפגרה ואינם באים במניין הימים לצורך חישוב מועדים.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il