כיצד ניתן לטפל בעיקול משכורת?

  • עיקולים
    שרית כהן | 17/09/2022 13:54

    היייי שבת מבורכת יש לי עיקול על המשכורת הוצאה לפועל מסלקום האם אתם יכולים לעזור בכך?!

    • כיצד ניתן לטפל בעיקול משכורת?
      עו"ד נילי רובינוב | 09/11/2022 20:14

      שלום וברכה,

      על מנת לסייע לך בטיפול בעיקול המשכורת יש לבחון את תיק ההוצאה לפועל ומדוע ננקטו נגדך ההליכים והאם העיקול הוטל כדין ומשכך עליך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מחייב.

      אין באמור לעיל כדי להוות ייעוץ משפטי מחייב ועליך לפנות לעו"ד הבקיא בתחום לקבלת ייעוץ משפטי.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com