כתב אישום בגין עישון במגרש כדורגל

  • כתב אישום פלילי
    זוהר | 22/08/2022 14:34

    הנני עומד בפני כתב אישום פלילי

    בעקבות לכאורה עישון במגרש כדורגל

    הדיון הקראה ב30 בנובמבר ומשיטוט באינטרנט לא הגעתי למסקנה האם עליי לשכור שירותי עורכי דין והאם יכול להסתבך כתב אישום שהוא לכאורה עישון במגרש כדורגל

    האם העניין הפעוט הזה יכול להיגמר לא עלינו במאסר

    • כתב אישום בגין עישון במגרש כדורגל
      עו"ד אמיר מורשתי | 24/08/2022 09:08

      זוהר יקר, למיטב ידיעתי עבירה של עישון במגרש כדורגל היא עבירה מסוג ברירת משפט והיית אמור לקבל דו"ח ע"ס 1000 שקלים בגין העבירה. ככל וביקשת להישפט בנושא, הרי שהתיק מועבר לדיון בבית משפט ואף כאן אתה לא עומד בפני סכנה של כניסה לכלא כאם לקנס והתחייבות והשיקול לקחת עו"ד אם לאו הוא בהקשר לסיבה בגינה ביקשת להישפט - אם למשל אתה מעוניין להוכיח שלא עישנת במגרש הכדורגל, הרי שיש מקום לחקור את העדים הרלוונטים לעבירה וכאן אין תחליף לעבודה של עו"ד מנוסה. בנוסף, עו"ד יכול לסייע לך למחוק את כתב האישום עוד בטרם הוכחות, ככל ומחומר הראיות בתיק וחומרים נוספים שיתכן שיש בידך , ניתן לעורר ספק בדבר אשמתך. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי