דואר שליחים

  • ייצוגית נגד דואר ישראל
    קובי | 17/07/2022 15:21

    שלום. שלחתי דואר עם שירות שלחים של דואר ישראל מהיום למחר.

    קיבלתי מסרון שהדואר טוען שהדואר נמסרה לגוף שאליו שלחתי.

    הנמען טוען שלא מוצא אצלו כזה דואר.

    פניתי לדואר לבקשת החזר של דמי המשלוח. הדואר המשך לטעון שנמסר אז דרשתי אסמכתא של חותמת "התקבל" של אותו הגוף... בדואר שלחו אליי אחרי לא מעט זמן, תמונה של חותמת התקבל שהתאריך שלה הוא חודשיים לאחר המועד ששלחתי, כך שאו שזה היה ניסיון לסתום לי את הפה ע"י זיוף נתונים רק ששמו תאריך לא נכון, או שזה נשלח חודשיים אחר כך למרות ששילמתי על משלוח מהיום למחר. אני נוטה להאמין שזה זיוף נתונים, כך או כך הדבר גרם לי לא מעט עוגמת נפש- מדובר היה במשלוח מסמך לבית משפט, כך שרק למזלי קיבלתי לאחר בקשה ארכה להגשת המסמך , לא מעט טלפונים על מנת לנסות לברר את הנושא, גם המענה לפניתי בדואר לא הגיע, רק לאחר שעבר חודש ואז שלחתי פניה נוספת ובה התלוננתי על זה לא קיבלתי מענה ושחודש זה כבר זמן בלתי סביר למענה , רק אז ענו לי ואז בהתכתבות הזו שלחו לי את הזיוף הנ"ל....

    • דואר שליחים
      עו"ד חיים פינץ | 01/08/2022 11:52

      שלום קובי,

      מה שאתה מתאר חמור מאוד בעיני, אבל ספק רב אם הנסיבות האישיות שתיארת יתאימו לתביעה ייצוגית בגלל הקושי להוכיח את שיטת ההתנהלות שתיארת גם במקרים אחרים.

      בברכה,

      חיים פינץ, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מגדל ב.ס.ר 4, רחוב מצדה 7, בני-ברק
      טל': 03-6777899; מייל: haim@hflaw.co.il