הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

ברך וכתף - החמרת מצב

  • אחוזי נכות
    ינון | 12/07/2022 00:03

    שלום

    יוצא יחידת אבטחה של משרד הבטחון

    במהלך 2 אירועים שונים נפגעתי בברך ובכתף

    לאחר וועדה נקבעו לי 5% נכות לצמיתות עבור כל פגיעה. סהכ 10%

    לדעתי הכאב שחווה גדול מהפגיעות המתוארות ובעיקר המגבלות בתנועה

    כמו כן יש לציין כי האבחנה שנכתבה בסיכום הוועדה די קולעת למצבי אך קיימים 2 פערים

    1. ניתוח mri מראה על בעיה מעט מעט חמורה יותר מזו שצויינה בסיכום הוועדה

    2. אני חווה כאבים ביום יום ובעיקר מגבלות תנועה, בעיקר בשל הפגיעה בברך.

    האם יש דרך להעלות את דרגת אחוזי הנכות לאחר וועדה?

    האם ערעור גורר ועדה מחודשת?

    האם ניתן לשנות את אחוזי הנכות רק כל סמך העמדתם על הטעות ושליחת פענוח הmri בצירוף מכתב מרופא וצילום מקורי?

    האם כל ערעור גורר וועדה מחודשת והאם עלולים להוריד אחוזי נכות מאלו שנקבעו בוועדה הראשונה?

    תודה רבה

    • ברך וכתף - החמרת מצב
      עו"ד רונן לפיד | 13/07/2022 14:09

      איחולי בריאות

      אכן יש דרך לעלות נכוץ - ראשית לערער לוועדה עליונה ולצרך חוות דעת מומחה כתף וברך

      אפשר תמיד גם החמרות מצב

      תטען לגבי ממצאי ה-MRI בוועדת הערר

      ערעור גורר וועדה חדשה עליונה - כדאי לך לערער

      סביר להניח שלא יורדו אחוזים עם תפעל נכון

      בהצלחה

      בברכה,

      רונן לפיד, עו"ד
      מנהל פורום נכי צה"ל ומשרד הביטחון

      טלפון: 04-6983391 ; מייל: lapidr66@gmail.com