השתתפות הגרוש בהוצאות המדור ובהוצאות חריגות

  • החזרים עבור תשלומי כבלים אינטרנט טלפון ילדים
    מיתר | 14/06/2022 18:22

    האם דרישה בהליך משפטי לקבל מהפרוד החזר בגין החלק שלא השתתף בו ואני שילמתי אותו , לגבי תשלום לפרטנר בגין כבלים, אינטרנט טלפון נייד לילד,

    צריך לדרוש במסגרת תביעה רכושית או במסגרת תביעת מזונות?

    תודה

    • השתתפות הגרוש בהוצאות המדור ובהוצאות חריגות
      עו"ד אורית אוחנה | 15/06/2022 13:35

      שלום מיתר,

      אם יש ביניכם הסכם גירושין מאושר כפס"ד, הקובע כי על הגרוש להשתתף בתשלום עבור הוצאות אלה - את יכולה לפנות להוצל"פ ולהגיש תביעה לתשלום הוצאות אלה, בצירוף ההסכם ואסמכתאות בגין התשלום ששילמת.

      אם את  בהליכי גירושין ואין עדיין הסכמות, אז במסגרת תביעת דמי מזונות יש להתייחס למדור והוצאותיו וכן להשתתפות בהוצאות חריגות.

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com