תנאים משופרים

  • פנסית נכות
    אילי | 09/06/2022 13:15

    רציתי לדעת במקרה של נכות מפנסיה מה המשמעות 75% כיסוי מוגדלים ומשופרים. בדגש על מוגדלים ומשופרים איזה תנאים יכולים להיות בגדול?

    בבקשה לא להפנות אותי לחברת הביטוח או למסמכי החיתום כי אין לי אותם וחברת הביטוח לטענתם איבדו אותם.

    • תנאים משופרים
      זיו | 20/06/2022 08:07

      תנאים משופרים בקרן פנסיה אפשר שיהיה קצבת נכות מתפתחת כלומר תוספת 2% כל שנה לקצבת הנכות וכן קצבת נכות כפולה ל 60 יום הראשונים