אובדן כושר עבודה לאחר אבטלה

  • שלילת ביטוח אובדן כושר עבודה
    אבי | 09/06/2022 09:56

    שלום, חצי שנה הייתי באבטלה - בתק' זו הייתי ממשיך להפריש לביטוח אובדן כושר העבודה, יום אחד התפוצץ לי וריד במח ומאז אני באובדן כושר עבודה ובטיפולים (לפני זה עבדתי), אחרי מה שקרה פניתי לביטוח בבקשה שיפצו אותי, אך לטענתם לא הייתי כשיר לעבוד גם ככה ולכן אני לא זכאי.

    חשוב לי לציין שפיזית לא עבדתי כי הייתי באבטלה, לא כי לא הייתי כשיר לעבוד.. לא משלמים אבטלה למי שלא כשיר לעבוד, ההפך, מחפשים לו עבודה, האם יש ממש בטענותיהם? (בדקתי את הפוליסה, אין החרגה כזו של אדם שהיה באבטלה), אודה לתשובתכם.

    • אובדן כושר עבודה לאחר אבטלה
      עו"ד מיטל ירון | 15/06/2022 12:42

      שלום אבי

      מאחלת לך החלמה מהירה.

      הטענה של חברת הביטוח נראית לי תמוהה לאור טענתך שעבדת לפני תקופת האבטלה. אני מציעה שתפנה לקבל ייעוץשל עו"ד שעוסק בתחום הביטוח.

      אני כאן לרשותך בכל שאלה.

      בברכה,

      מיטל ירון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני ביטוח
      מנורת המאור 2 תל אביב

      טלפון: 073-7893544, מייל: m@yaron.law