עיצובים גרפיים

  • עיצובים גרפיים זכויות
    לוגו | 19/05/2022 14:17

    היי

    שלום

    עשיתי עיצובים גרפיים אצל מעצב

    לוגו כרטיסי ביקור אריזות וכו ישבנו ועבדנו יחד על העיצובים לא מעט זמן אחרי שתיקנתי אותו הבהרתי לו מה אני רוצה וכו'...

    סגרנו שהוא יתאים לי את הגדלים והכל שילמתי את הכסף

    אחרי מספר ימים ביקשתי התאמה של הלוגו לגודל מסויים הוא התחיל להגיד שאין לו זמן והוא לא מעצב פרטי החליט להפסיק ולסיים איתי את העבודה ולא רצה להמשיך החזיר לי את כל התשלום ששילמתי

    עכשיו כל התמונות של ההדמיות אצלי

    עיצובים שאני רוצה ועמלתי עליהם קשה עד שבחרתי אותם המעצב הוא זה שהחליט להפסיק לעבוד

    עכשיו השאלה שלי האם מותר לי ללכת למעצב גרפי אחר ולהכין את כל התמונות האלה בדיוק אותו הדבר קבצים הדפסות הכל בדיוק אחד לאחד

    • עיצובים גרפיים
      עו"ד אפי אהרונוב | 20/06/2022 17:24

      שלום רב,

      ככלל, זכות היוצרים ביצירה מוזמנת, כלומר יצירה שהוזמנה מאדם אחר, היא של היוצר, אלא אם כן הוסכם אחרת בין הצדדים, במפורש או במשתמע. על מנת לעמוד על הדברים  יש לבחון את הסכם ההתקשרות ומכלול הנסיבות.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il