מניות לא סחירות בחברה פרטית

  • מכירת מניות לא סחירות בסטארטאף
    אברהם | 17/05/2022 19:20

    השקעתי בפלטפורמת השקעת המונים גם בחברת סטארט אף בראשית דרכה...זאת אחת מחמש השקעות..להערכתי טעיתי במקרה הנדון.היזם הזה הוא חריג לעומת האחרים ביכולות נמוכות  גם בשלב הגיוס דרך הפלטפורמה הנ"ל,וגם בפעילות שוטפת של יצירת מוצר חדשני..איינו משתף פעולה כמו בשאר בחשיפת התקדמות המיזם ביקשתי ממנו למצוא לי רוכש את למניות שלי .תשובתו הייתה שאין לו כרגע ממלא מקום עבורי .האם יש לי זכויות כלשהן מול היזם..האם  אין דרך לפנות למועצת המנהלים של החברה. בבקשה לרכוש את מניותי בנימוק של איבוד אמון בהם...

    • מניות לא סחירות בחברה פרטית
      עו"ד משה כאהן | 22/05/2022 11:50

      בד"כ בהסכמי השקעה אין זכויות כאלו . יש לבדוק את ההסכם.

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      שד' שאול המלך 35, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il

      • מכירת מניות לא סחירות בסטארטאף
        אברהם | 23/05/2022 08:08

        תודה על התגובה.זה לא נגמר כאן .ההשקעה בסטארטאף הנדון היתה דרך פלטפורמת גיוס המונים פיפלביז.הם יזמו קשר ישיר בין המשקיע למנכ"ל היזם.העבירו לי תרגום תקנון התאגדות של החברה,ובו הנחיות להתכנות העברת מניות.כמו כן הסבתי את תשומת לב פיפלביז כי היזם היא חברה מפרת חוק,מכאן  לא ברור כיצד עברה את בדיקות הסף לגיוס פרטי וציבורי..טרם קיבלתי תגובה בעניין מפיפלביז

        העתק:תומר שמש מפיפלביז