ערעור על פסק דין

  • תביעה
    איתן | 02/05/2022 14:57

    משק במושב מגשימים מהות התביעה שהתובע קיבל מאביו ואימו לעבד את המשק וכך עשה וממשיך לעשות ,בהגשת התביעה נגדם ,לא הגיבו שני נתבעים מיתוך השלושה והשופט שנראה כחד צדדי לטובת הנתבעים הביעה כבר את דעתו בכך שעוד בהתחלה ליפני שמיעת הדיון איים על התובע כי הוא מתכוון להטיל הוצאות מחמישים אלף ומעלה ואכן בתום שתי ישיבות פסק 70000 אלף הוצאות .ועוד העברת המשק החקליאי ששיויו 20 מיליון ויותר לשלושת הנתבעים ששניים מהם לא הופיעו ולא נחקרו ופיתאום כשאמר בתחילה שהוא לא סלחן ,והנה הוא סלחן!!!!למותר לציין ששני אחים אלה היו לשנות את הפס"ד לחלוטין ,מה עושים????

    • ערעור על פסק דין
      עו"ד אלי מור | 11/05/2022 17:46

      איתן שלום

      שאלתך מצריכה בדיקה מעמיקה לצורך תשובה עניינית.

      ככלל, ככל שניתן פסק דין והינך סבור כי הוא שגוי, יש להגיש ערעור במועדים הקבועים לך בחוק, תוך 60 יום ממועד מתן פסק הדין.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il