מכירת תת מוצר

  • מכירת מוצר של חברה אחרת
    dror | 27/04/2022 16:37

    שלום, האם זה חוקי למכור תת-מוצר של חברה אחרת ללא הלוגו שלה? כלומר, ברצוני למכור באופן עצמאי תת-מוצר של מוצר גדול הנמכר דרך החברה. ברצוני להוריד את לוגו החברה, ולמכור תת-מוצר של המוצר הגדול (חלק מן המוצר הגדול). באתר האינטרנטי כמובן שאתן קרדיט לחברה הגדולה.

    האם זה מצריך אישור מהחברה המקורית? האם זה מצריך חתימת הסכם שיווק.הפצה כלשהו?

    תודה.

    • מכירת תת מוצר
      עו"ד אפי אהרונוב | 01/05/2022 18:49

      שלום רב,

      הפורום מיועד למתן מענה לשאלות משפטיות כלליות אך אין באפשרותנו לתת במסגרתו יעוץ משפטי פרטני.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il