לא קיבלתי את התכולה שירשתי, מה לעשות?

  • שלום רב
    רחל | 15/04/2022 03:25

    בצוואתו של אבי ירשתי תכולת דירה בין השאר ממנהל העיזבון בסכסוך איתי והוא מנע ממני להגיע לקחת את תכולת הדירה בשלבים הוא רק רצה שאביא משאית אופנה את הכל ביקשנו מהשופטת שתמנה מישהו שיחלץ את התכולה כי הוא כל הזמן התחמק על מנת שלא אקבל אותה

    היה דיון בבית משפט בו השופטת לא הזכירה את התכולה והוא שיקר לה ואמר לה שחלוקת התכולה בוצעה לאחר הדיון נשלח מכתב לשופטת שבה כתוב שכל התכולה נזרקה לפח , מה עושים במצב כזה היא בכלל לא עשתה לו כלום

    זה דברים וזכרונות מבית אימי.

    מה עושים?

    • לא קיבלתי את התכולה שירשתי, מה לעשות?
      עו"ד רוית טוב-לי | 11/05/2022 19:20

      רחל, שלום,

      לצערי, כל עוד לא תהיי מיוצגת, הסיכוי שתצליחי לשנות או להשפיע על מהלך התיק אינו גדול, כי למנהל העיזבון יש יתרון משמעותי, של נגישות למערכת המשפט ולשופטת. למשל, אץ כותבבת שנשלח מכתב לשופטת, אך לא יודעת מה עלה בגורלו.

      את יכולה להגיש בקשה לחיוב מנהל העיזבון בנזקים שנגרמו לך, אבל הסיכויים לא בשמיים. לא כדאי לעשות את זה ללא ייצוג משפטי. אני ממליצה שתפני לעורך דין מנוסה, מקצועי ואמין כדי לבחון מה ניתן לעשות והאם זה בכלל כדאי.

      בהצלחה, רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום צוואות וירושות

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il