נא להפנות שאלתך לפורום הוצאה לפועל

  • ללא יצוג ויצוג ע"י עו"ד
    מירב | 07/04/2022 04:31

    שלום,

     רציתי לשאול לגבי נזילה מדירת השכן. חוסר שיתוף פעולה מוחלט והתעלמות.

     תבעתי לבד ויש פס"ד שלא כובד.

    כעת התיק בהוצל"פ. הנתבעים מסרבים לקבל דואר מהוצל"פ.

    שאלה: האם יצוג ע"י עו"ד בשלב זה  נעשה ע"י עו"ד דיני נזיקין או עו"ד שמומחיותו בהוצל"פ?

     מדובר בצו עשה!!

    תיקון הנזילה.

     ושאלה שניה: אילו יכולות יש לעו"ד שלי כאזרח אין? הבנתי שבצו עשה אסור לגזור עיקולים על הנתבעים. אלא לבקש מהרשם להביא איש מקצוע מטעמי לתיקון ואז לעשות את התביעה כספית  לחייב נתבע לשלם על כל ההוצאות.

     האם זה אכן כך?

    • נא להפנות שאלתך לפורום הוצאה לפועל
      עו"ד עדי רחמים | 07/04/2022 11:36

      ככל ובידך פסק דין שלא מומש, הנך רשאי לפעול במישור ההוצאה לפועל.

      נא הפנה שאלתך לפורום ההוצאה לפועל באתר.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com