תיקון שם החברה בפסק הדין

  • טעות בפסק דין
    זהבית | 29/03/2022 22:34

    שלום, יש לי פסק דין  שקובע שמגיע לי פיצוי על נזק גופני, נעזרתי בעו"ד מטעם הסיוע המשפטי בגלל מצבי הכלכלי, הבעייה  שיש טעות בשם החברה הנתבעת, פניתי לבית המשפט מספר פעמים וכן להוצאה לפועל ואף אחד לא עזר לי, בית המשפט טוען שאי אפשר לשנות פסק דין אך הסברתי שצריך לשנות רק את שם החברה אך נעניתי בסירוב, איך אוכל לממש את פסק הדין ולקבל את הפיצוי שמגיע לי ושקבע בית המשפט, אשמח לתשובה, תודה רבה

    • תיקון שם החברה בפסק הדין
      עו"ד עדי רחמים | 30/03/2022 11:56

      זהבית שלום,

      לא עומדת בפני החלטת בית המשפט לבקשתך וכך גם לא ניתן להשיב ללא פרטים נוספים כגון האם מדובר במספר ח.פ זהה ורק נפלה טעות "סופר" בשם החברה או שמדובר בחברה שונה.

      בכל מקרה אמליץ לך לפנות לפורום בית המשפט באתר על מנת שישיבו לך מקצועית שכן מדובר בהליך הנכון שעליך לנקוט לצורך מימוש פסק הדין.

      בהצלחה,

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com