עבירה פלילית- שליח

  • האם יש עילה לתלונה במשטרה
    חן | 27/03/2022 23:03

    לפני כ 3 שבועות, שליח כנראה מחב' פרטית שמבצעת שליחויות הגיע למסור לי מעטפה, ולא הייתי בבית.

    בת משפחתי שהתארחה אצלי נכחה בביתי  אך סרבה לקבל את המעטפה בעבורי  והשליח זרק אותה לעברה והלך. היא לא חתמה לו על דבר.

    בת המשפחה שחולה במחלת נפש לצערי מסרה לי את החומר רק לפני כיומיים.

    פניתי לבית משפט כדי לקבל ארכה להכנת כתב הגנה וסיפרתי שבת משפחתי שחולה במחלת נפש מסרה לי החומר רק עתה, ולתדהמתי התובע בתגובה הציג לבית משפט תצהיר מאת השליח בו השליח מצהיר בשקר כביכול הוא מסר את החומר לי , כביכול אני עיינתי בחומר למולו וסרבתי לקבלו. תצהירו הינו שקר מוחלט.

    בגין תצהירו בית משפט לא נענה לבקשתי לקבלת הארכה שבקשתי. בכך נגרם לי נזק, ואראה את ההשלכות לכך בהמשך.

    האם השליח ביצע עברה פלילית? ועל איזה סעיפים הוא עבר?

    לטעמי יש פה מעילה בתפקידו האם נכון? מה יש בנוסף?

    תודה רבה

    • עבירה פלילית- שליח
      עו"ד עדי בוקר | 30/03/2022 14:16

      שלום חן ,

      מתיאור המקרה לא ניתן להצביע באופן ספציפי על עבירה ברורה של השליח (אלא אם תוכל להוכיח שהשליח זייף את המסמך או שיקר לבית המשפט).

      נדמה שעליך לפנות לעו"ד אזרחי בנוגע לבחינת אופן המצאת המסמכים.

      המשך שבוע נפלא.

      בברכה,

      עדי בוקר, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב הרצל 163, רחובות
      טלפון: 050-5766622 ; מייל: bokerlawoffice@gmail.com